bg_bw copy 4.jpg
 

 

FÄRGNING

 

FÄRGNING AV ÖGONBRYN
10min / 210kr

Få fantastisk brynfärg skräddarsydd för dig.


FÄRGNING AV FRANSAR
15min / 240kr

Intensiv fransfärg på 15 min

 

FÄRGNING AV FRANSAR & BRYN
20min / 350kr

Sätt färg på fransar och bryn för ett maximalt resultat.

 

LUXE BROWS
30min / 395kr

Bryntrådning och brynfärg  

 

FABULOUS
30 MIN / 495KR

Bryntrådning, brynfärg och fransfärg

 

BRYNBLEKNING
30min / 390kr

Få upp till tre nyanser ljusare färg på dina bryn.

 

INFORMATION FÄRGNING

Varje dag färgas hundratals fransar och bryn på Rapides brow & lash bars! Här kan du läsa mer om färgens och behandlingarnas egenskaper!

Vi på Rapide arbetar med RefectoCil - det ledande märket inom frans- och brynfärg och det självklara valet för dig som vill ha ett professionella resultat.

Våra färgbehandlingar för ögonbryn skräddarsys efter varje kunds behov och önskemål och ger ett tydligt och lyftande resultat på bara 3-5 minuter. Behandlingen håller 4-6 veckor innan det är dags att göra ett återbesök. Observera att vistelse i sol kan förkorta hållbarheten på färgen.

 

 

 

Våra färgbehandlingar för ögonfransar skräddarsys efter varje kunds behov och önskemål.  Behandlingen tar 10 minuter och ger dig som kund mörkare och intensivare fransar som håller 4 -6 veckor. Observera att solens strålar kan förkorta hållbarheten på färgen.

Vi har också möjlighet att erbjuda dig som kund att ljusa upp dina ögonbryn i jämförelse med att göra dem mörkare. Med hjälp av RefectoCils ”Blonde Brow” kan vi ljusa upp ögonbryn upp till 3 nyanser om maximal tid används. Om blekningen får arbeta en kortare tid kan en mjukare effekt av din brynfärg skapas. Passar bra för dig som vill kunna färga grå, vita eller kraftiga, borstiga ögonbryn, för obehandlade bryn som aldrig blivit färgade förut, eller för att ljusa upp med innan färgning av en annan nyans.

En färgbehandling med RefectoCils produkter ger dig ett skonsamt och hållbart resultat med en personlig färg som ramar in ditt ansikte och ger en upplyftande effekt. Perfekt när smink inte alltid är ett alternativ. Det långvariga resultatet ger den här behandlingen dessutom en ”måste-ha” effekt.