INFORMATION

Vill du veta mer om våra Brow and lash bars? Eller är du intresserad av att arbeta hos Rapide? Här finns all information du behöver!

 
 

Kundtjänst

Du är alltid välkommen att kontakta oss på Rapide om du funderar över något - vad det än gäller! Du kontaktar oss via vår mailadress kundtjanst@rapideforbrows.se

Vi har som målsättning att besvara ditt mail inom 2 arbetsdagar.

Bokningar, avbokningar och ombokningar gör du enklast via Min Sida om du bokat online. Personlig service hänvisar vi så långt det är möjligt till aktuell Brow Bar. Nedan hittar du sidan med alla kontaktuppgifter du behöver.

 

 


Våra brow & LASH bars

Här hittar du alla kontaktuppgifter Rapides Brow and Lash Bars. Varmt välkommen med ett besök, mejl eller telefonsamtal.


Brow Club Medlemssida

Här registrerar du dig enkelt som medlem i Rapide’s Brow Club. 

Samla poäng genom att checka in med ditt mobilnummer på våra Ipad's som finns på alla våra brynbarer. Poängen kan bytas mot behandlingar, produkter och andra fina erbjudanden i Poängshopen.


Jobba hos oss

Rapide är en ständigt växande kedja där en av de mest betydelsefulla länkarna är att hitta kompetenta och lojala medarbetare som vill arbeta under vårt unika frans- och brynbarskoncept.


 
 

Om oss

En söndagsförmiddag satt jag och min mamma och spånade efter nya affärsidéer. Att vi redan hade flera framgångsrika företag i bagaget och en massa erfarenhet av skönhetsbranschen var inte nog, vi ville något mer. Resultatet blev Rapide AB!