Rapide 2.0 tar över MOOD Stockholm

 
DSC_0049-2.jpg

MOOD Stockholm var en galleria mitt i hjärtat av Östermalm som det tisslades och tasslades om, ”Vilken galleria är det?” ”Går den bra egentligen?” ”Det är för dåligt flöde där” ”Den är död om några år” var några kommentarer vi fick.

Men det var någonting som fick våra hjärtan att klappa lite extra när vi gick in i den miljö som AMF fastigheter hade lyckats skapa. En magisk miljö med mystisk musik, annorlunda belysning, inspirerande skyltning och handplockade butiker. Vi ville öppna runt rulltrappan. ”Är det den ytan ni vill ha?” fick vi till svar med ett stort frågetecken i pannan. Veckorna gick och vi hörde inget ifrån dem och antog att de tyckte hela idén var för knäpp. En mor & en dotter som ville bygga en ögonbrynsbar runt deras rulltrappa liksom. 

Några veckor senare trillar det in ett mail, varuhuschefen hade ändrat sig. Efter en lyckad julskyltning med aktiviteter runt rulltrappan var hon fast besluten om att ge oss en chans. MOOD var ju faktiskt skapat av en anledning, för att sticka ut.

I januari 2014 öppnade vi den där ögonbrynsbaren med skräckblandad förtjusning om att lyckas eller totalt misslyckas. 

DSC_0114-2.jpg

Det vi inte visste då var att MOOD Stockholm skulle komma att bli den starkaste plattformen för hela vårt varumärke. I dag kan man kalla det vår flagship store. Det finns nämligen ingenstans intresset för perfekta fransar & bryn varit större än på just MOOD och trenden tycks hålla i sig snart fem år senare. Och allt detta tack vare dig som kund och de fantastiska insatserna AMF Fastigheter har gjort för att lyckas skapa den trendigaste gallerian i stan.

Vi är stolta över det vi skapade för fem år sedan, men nu vill vi hälsa er välkomna att besöka det nya, uppdaterade konceptet vi kallar Rapide 2.0. Och trot eller ej, vi ligger kvar runt den där rulltrappan.

DSC_0221-2.jpg
DSC_0210-2.jpg
 
Melinda Wernolf