Läs om hur allting började

VÅR HISTORIA

 
 
 
tilda_colour.jpg
 

Det var en gång…

En mor och en dotter, båda med stor drivkraft och en obotlig nyfikenhet. Kombinationen av deras egenskaper är hemligheten bakom deras framgångsrika entreprenörskap. Dessutom har de lång erfarenhet inom skönhet och service. Sussie med hela sitt yrkesverksamma liv i frisörvärlden och Tilda med en bakgrund som hudterapeut. Tillsammans ville de förändra skönhetsbranschen.

 Det här är storyn om Rapide Brow & Lash Bar.

Allt började med att vi såg ett behov och ett förändrat beteende hos våra kunder. Samtidigt hade vi en dröm om att skapa ett unikt skönhetskoncept som inte fanns på den nordiska marknaden. Ett skönhetskoncept som var anpassat efter den moderna kvinnan med krav på tillgänglighet och ett snabbt resultat.

Vårt största uppdrag var att erbjuda skönhet för alla. Att det skulle vara lika enkelt som vilket ”grab and go” koncept som helst. Vi ville förändra hur kvinnor ser och känner om sina ögonbryn. Ett litet område som kan göra stor förändring.

Resultatet blev vår första browbar där du enkelt slår dig ner och får skräddarsydda behandlingar av våra specialutbildade stylister.

För att lyckas skapa den unika skönhetsupplevelsen var det självklara valet för oss att utveckla den tusenåriga hårborttagningsmetoden trådning, som ger ett skonsamt och hållbart resultat och var väl beprövat genom historien. Vi ville också etablera våra brynbarer på de mest premium belägna platserna i storstäderna.

I ett tidigt skede blev det också viktigt för oss att utveckla en egen produktserie med allt du behöver för att kunna återskapa och bibehålla det perfekta resultatet till ditt nästa besök. Våra produkter är utvecklade med gedigna kunskaper om människors färger, former, behov och personligheter. Noga utvalda och testade in i minsta detalj.

Tillsammans med vårt team av kreatörer vill vi förändra hur du känner och ser ut.

 Vi ger världen nya ögon.

 

Sussie Lundquist & Tilda Nordh

Co founder and owner

Rapide AB