HÄNG MED PÅ TILDAS BRYNTURNÉ

TILDA BROWS

Hej, jag heter Tilda! Jag har svart bälte i ögonbryn. Inte för att skryta, men jag och mina browistas gör 95.000 ögonbryn om året. Då snackar vi inte enskilda utan par. 

Jag har en bakgrund som Cidesco Certifierad hudterapeut, fransstylist och trådningsexpert och har vuxit up sida vid sida med min entreprenörssjäl och frisör till mamma. I dag är vi kompanjoner. Hon är grym på det mesta, men det är jag som utbildar alla våra stjärnor och därmed ligger bakom vår skräddarsydda behandlingsmeny och Rapides egen produktserie för ögonbryn.

Nu kan du ta chansen att boka två av mina signatur & favoritbehandlingar för fransar & ögonbryn. Baserat på de senaste trenderna och teknikerna i skönhetsvärlden. Osäker om jag klarar av dina ögonbryn? Book & bring them on to NK.


TURNÉSCHEMA

BOKNINGSBARA TIDER:

JULI:

23/7 NK GÖTEBORG
24/7 NK STOCKHOLM

AUGUSTI:

22/8 NK STOCKHOLM
27/8 NK GÖTEBORG

SEPTEMBER:

24/9 NK GÖTEBORG
25/9 NK STOCKHOLM


Tildas - down to earth eyebrows
45min — 495kr

Vad ingår?
I behandlingen ingår konsultation, rengöring, skräddarsydd färgning, trådning, formning, styling & undervisning med utvalda produkter ifrån Rapide Cosmetics, samt avslappnande doftritual och avslutande ögonmassage. Vid återkommande besök ingår färgning fransar eller trådning överläpp i mån av tid.

Tildas - like no other's lashlifT 
90min — 1150kr

Vad ingår?
I behandlingen ingår konsultation, rengöring, Lash Lift som böjer fransarna direkt från roten, keratin- och proteinbehandling som tillför näring, ger upp till 40 % tjockare och 2 mm längre fransar med hjälp av kollagen, hyaluronsyra & arganolja. Samt fransfärg, hårbottenmassage & avslutande ögonmassage.

 
 
TildaNordh_Rapide_grundare_inaction.jpg