bg_bw copy 3.jpg
 

TRÅDNING

Trådning - en tusenårig hårborttagningsmetod för ett renare, jämnare och mer hållbart resultat, naturligtvis skonsamt för huden! Rengöring, talk och avslutande kräm ingår i samtliga trådningsbehandlingar.

 

ÖVERLÄPP
5min / 150kr


IN BETWEEN
5min / 150kr


HAKA
5min / 150kr


KÄKE
10min / 190KR


POLISONG
10MIN / 190kr


PANNA
10min / 190kr


NACKE
15min / 250kr


KINDER & KINDBEN
15min / 250kr


GIRLS BROWS -
BRYNFORM UNDER 16år
15min / 280kr


CLASSIC BROWS
BRYNTRÅDNING
15MIN / 280kr 


HALVA ANSIKTET(ÖVER & - UNDERLÄPP, KÄKE, HAKA)
20MIN / 300KR


HELA ANSIKTET
45min / 600kr


 
 

INFORMATION Trådning

Var kommer trådning ifrån och vad skiljer den metoden från vaxning? Här finns all information du söker!

Trådning är en tusenårig gammal hårborttagningsmetod som härstammar ifrån Persien/Indien, som senare spred sig vidare mot mellanöstern och Afrika. Metoden används på både män och kvinnor för att ta bort oönskad hårväxt i ansiktet & på kroppen.

Med hjälp av en bomullstråd glider man över huden och drar upp hårstråna ifrån roten. Det lämnar inte bara en renare och jämnare yta i jämförelse med syntetiskt vax, det är även mer hållbart och skonsamt för huden, eftersom tråden ger en naturlig cirkulationsökande och peelande effekt. I Iran anses trådning vara en mini ansiktsbehandling eftersom det ger en silkeslen hudyta.

 

 

Generell kroppsbehåring styrs av manliga könshormoner som finns i blodet. Genom trådning blir blodtillförseln inte lika påverkad som vid vaxning. Andra hårborttagningsmetoder som inte fungerar som trådning kan alltså stimulera blodtillförseln till hårroten vilket ökar tillväxten och gör hårstråna grövre och mörkare. Regelbunden hårborttagning med trådning stimulerar inte hårroten, istället hämmas tillväxten och håren blir glesare. Håren behöver inte heller vara särskilt långa för att man ska kunna ta bort dem – det räcker med 1,5 millimeter. Kort sagt är fördelarna med trådning många, framför allt för personer med känslig hud.

Kunden bör komma på återbesök efter 3-4 veckor gällande ögonbryn, annars 4-6 veckor när det gäller ansiktet. Vi rekommenderar största försiktighet med att sola, bada, basta, peela och träna inom närmsta 24 timmarna då hårsäckarna inte är helt slutna och därmed infektionskänsliga. Kunden bör heller inte röra/använda smutsiga makeup penslar på området som nyligen trådas för bakteriernas påverkan.